• facebook
  • pinterest
  • twitter
5 ani de Setup Venue: Subcarpati LIVE

5 ani de Setup Venue: Subcarpati LIVE

  • sâmbătă, 23 martie 2013

Pe 16 si 23 martie 2013 Setup Venue sarbatoreste 5 ani de muzica si cultura urbana alternativa pentru Timisoara ! A doua zi a aniversarii prezinta un performance live unic cu cea mai autentic romaneasca formatie a ultimilor ani Subcarpati (Bucuresti, Romania). Alaturi de ei Sensorship (Timisoara / TMBase), Saga & Se (High Kulture, TM), vjs U8 & Spuchi.

Cu aceasta ocazie vom sarbatori bucuria celor 5 ani in care intr-o fosta hala industriala transformata in club am putut aduce in fata publicului Timisorean fie direct sau alaturi de parteneri si organizatori nume mari internationale din scena de muzica electronica, noi producatori, djei si artisti romani, concerte rock, hip-hop si rap, proiectii de film si scurtmetraje.

Headlinerii aniversarii pregatesc o petrecere unica ce acopera cele mai proaspete sounduri dubstep cu The Others (Dub Police, Londra), hip-hop, turntablism si drumandbass cu legendarul si indragitul JFB (UK DMC Champion) si un performance live unic cu cea mai autentic romaneasca formatie a ultimilor ani Subcarpati (Bucuresti, Romania).

Subcarpati Live (Bucuresti)
Ultragrupul condus de MC Bean aduce o gura de oxigen in muzica romaneasca, contopind folclorul autentic cu hip-hop, urban si electronica contemporana, cu bun gust si respect pentru autentic, intr-o maniera total diferita de evolutiile indoielnice din ‘noul’ folclor. Te invitam sa fi martor la un nou live performance unic ce sarbatoreste 5 ani de Setup Venue Timisoara!

alaturi de ei
SAGA & SE (High Kulture / Timisoara)

SENSORSHIP (TMBase / Timisoara)

visuals: U8 & Spuchi

Eveniment prezentat de SETUP
Sustinut de 24 FUN.