• facebook
  • pinterest
  • twitter
Vlad Dobrescu lansare “In Sfarsit” cu Doc si Deliric 1

Vlad Dobrescu lansare “In Sfarsit” cu Doc si Deliric 1

  • vineri, 20 decembrie 2013

Data de 20 Decembrie 2013 marcheaza aniversarea a 5 ani de activitate Boombox Terrorists“IN SFARSIT” – VLAD DOBRESCU isi lanseaza in Timisoara primul material solo, acesta fiind considerat de multi CEL MAI ASTEPTAT ALBUM ROMANESC DE HIP HOP DIN TOTDEAUNA.Ca de obicei, alaturi ii vor fi DOC si DELIRIC 1 ; iar daca povestea activitatii Boombox Terrorists a inceput cu CTC, aniversarea de 5 ani nu putea fi altfel! 😀

Evenimentul se va desfasura astfel :

*** Deschidere : Exile,Mistic,Balan
*** Concert Vlad Dobrescu feat. DOC & DELIRIC 1
*** Afterparty : TBA

20.12.2013 , Setup Venue, ora 22:00, suport 15 ron.

“Povestea Boombox Terrorists a inceput pe 22 Decembrie 2008 in Deva cu niste noduri imense in gat de emotie, dar totodata cu nerabdarea de a-i vedea pe scena pe preferatii mei din hip hop-ul romanesc, CTC cu Cedry2k, iar din 2009 ne-am mutat majoritatea activitatii in Timisoara. Pana in prezent am colaborat cu artisti ca Sadat X ( Brand Nubian) , Phi Life Cypher , Snowgoons,CTC,Cedry2k, DOC, Deliric 1, raku, Norzeatic& Khidja,Tavi Scurtu, Florian Mikuta,Aforic, Haarp Cord, Sisu Tudor, Carbon,Dragonu’ Haarp, Grupul De Rezistenta, Sindicatul RAN’S, Deceneu, Chimie, Specii, Dru Klein, Subsemnatu, Flou Rege, Unda Comuna, Pietonu, Mofo [Gella Geva], Batique, Dex Devastation Crew, Camuflaj, Dj Undoo,Dj Faibo X, Dj Limun, Dj K-Lu , Injektah, Astronaut Kru, High KultureDj Al*bu, Dj Dox, Indjstione, Dj Grigo,Tecko Starr,Samurai, Junk, Exile, Mistic, Balan, Mef, Zece Kile-n +,A10T PM , si poate si altii pe care nu mi-i amintesc acuma.(sorry about that :).

*** Le multumim tuturor celor mai sus amintiti pentru buna colaborare, sper ca sentimentul e reciproc , le multumim celor din public ca sunt pe frecventa si sustin activitatea noastra, voi sunteti combustibilul care face sa mearga masinaria. Le multumim cluburilor care ne-au gazduit si ajutat in toata aceasta periaoda, in special Setup Venue& Fischerspub Fischer’s si nu in ultimul rand, partenerilor media,Zile si Nopti si site-urilor care dau sfoara-n tara cu tot ce Facem! BIG RESPECT! ***”

репостят эту ссылку