• facebook
  • pinterest
  • twitter
Subcarpati live la Timisoara cu Aforic si Madalina Paval

Subcarpati live la Timisoara cu Aforic si Madalina Paval

  • sâmbătă, 18 ianuarie 2014

SUBCARPATI inseamna BEAN, VALI UMBRĂ, DJ POWER PE VINIL & VJ ANDRI. 18 ianuarie, Timisoara ! Setup Venue. SUBCARPAȚI este un manifest cultural contemporan.

Subcarpați s-a format în 2010, odată cu lansarea primului album, ce poartă același nume: SUBCARPATI, pe site-ul oficial www.subcarpati.com, proiect muzical la care au participat Bean (Şuie Paparude), Omu Gnom (Raparta), Mara Panaitescu şi DJ Limun.

Albumul poate fi descărcat, gratis, de pe www.subcarpati.com

In iunie 2011, Subcarpați a lansat COMPILAȚIA “CULESE DIN CARTIER”, ce poate fi descarcată, de asemenea, gratuit, de pe www.subcarpati.com/culesedincartier

Nume de marca din muzica românească se regăsesc pe acest album, precum matze, Silent Strike, Gojira, Undoo, Liviu Vasilică, etc.

Albumul poate fi descărcat, de asemenea, gratis, de pe www.subcarpati.com

ALBUMUL NR 2: UNDERGROUND FOLCLOR a fost lansat in iunie 2012, tot la STREET DELIVERY.

Ca și celelalte, acesta poate fi descărcat, gratis, de pe www.subcarpati.com

CULESE DIN CARTIER a lansat in septembrie 2012 albumul ARGATU’. Argatu’ este un adolescent din Fălticeni, îndrăgostit de folclor.

Albumul, free, pe www.subcarpati.com

Ce înseamnă folclorul pentru Subcarpați?

Bean (liderul trupei, vocea și compozitorul/textierul pieselor): “O sursă de energie. Am fost genul de român care a renegat folclorul, care avea o impresie foarte proastă despre România. Până când am reînceput să ascult din nou muzică folclorică și inițial am zis că are legătură cu copilăria, dar începea să îmi placă din nou. Folclorul emitea către mine și așa a început să se formeze un soi de conștiință în capul meu, pentru că au fost oameni care au luptat pentru țara asta și care ne-au schimbat viața și, pentru ei, dar și pentru noi, trebuie să învățăm păstrăm valorile tradiționale”.

Eveniment Prezentat de Setup.
Http://www.setuptm.ro/